Cégünk, Bertolt Bt. 2001-ben alakult Budapest XXIII. Kerületében, Soroksáron. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás azzal a céllal jött létre, hogy a piaci igények pontos ismerete alapján, az egyedi bútorgyártás és a lapszabászat területén, olyan dinamikus és fejlődőképes céget hozzunk létre, amely ügyfelei számára pontos, gyors és megbízható partnerré válik.

Az elmúlt időszakban elértük, hogy az állandó fejlesztésekkel és minőségi munkavégzéssel, cégünk Soroksár egyik meghatározó bútorgyártó és lapszabász cégévé nőtte ki magát. 

A piacon elérhető legrövidebb határidővel, kedvező árfekvéssel, magas szintű tapasztalatokkal, joggal állíthatjuk, hogy a környezetünkben található bútor-asztalos cégek, közületek, vagy akár magánszemélyek szívesen járnak vissza hozzánk újabb és újabb megrendeléseikkel.

Munkatársaink széleskörű 15 – 20 éves szakmai múltja, felkészültsége, naprakész tájékozottsága a magas színvonalú kiszolgálás garanciája.

Számunkra Öröm partnereink bizalmát elnyerni és minőségi, manufakturális munkákkal elképzeléseiket megvalósítva igényeiket kielégíteni.

Fontosnak tartjuk szolgáltatásaink gyors és könnyű elérhetőségét, ezt figyelembe véve választottuk ki 2013-tól vállalkozásunk új központi helyszínét is, melyet Erzsébet szívében, a Vágóhíd u. 55. alatt nyitottunk meg.

Bízunk benne, hogy honlapunkon keresztül felkelthetjük új Ügyfeleink érdeklődését is társaságunk iránt és reméljük, amennyiben megtisztel bennünket bizalmával úgy rövidesen Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Legfrissebb munkáink

Dió és magasfényű elefántcsont kombinációjú konyha

Egy fiatal, kisgyermekes házaspár bízott meg bennünket konyhájuk megtervezésével és kivitelezésével. Ragaszkodtak a legjobb minőségű fényes ajtófronthoz, így akril felületű MDF lapot használtunk, amely esetleges sérülés esetén újra felpolírozható. A dijoni natúr dió korpusz- és munkalap kellemes hatású kontrasztot alkot a világos frontokkal, amelyeket alumínium keretes üvegajtók törnek meg. A dizájn mellett azonban nagy hangsúlyt kapott a funkcionalitás is. Így kerültek kialakításra a hatalmas méretű, önbehúzós fiókok, illetve a felső szekrénybe épített mikrohullámú sütő is. A fogantyúkat a frontokba integráltuk, amelyek az ajtók és fiókok teljes szélességében végigfutnak így könnyítve azok nyitását. A beépített mosogatótálca és főzőlap mellett rengeteg előkészítő felület maradt szabadon, reméljük sok ízletes ebédet készít majd itt a háziasszony. :)

Magasfényű fehér konyha

A megrendelő kivánsága egy modern kinézetű, többfunkciós konyhabútor volt. A beépítendő készülékek jó része, így a hűtőszekrény és a mosogatógép is rejtve maradt. A frontsíkba illeszkedő fogantyúk is a minimalista stílusról árulkodnak. Csempe burkolat helyett festett Lacobel üveget használtunk, amely LED megvilágítást kapott. A munkapult beton hatású laminált forgácslap, melynek egy része étkező asztalként is funkcionál. A felső szekrények alumínium keretes, felfelé nyíló ajtókat kaptak, melyek fűzöld übóvegbetétje kellemesen töri meg a fehér-szürke színkombinációt.

Önkormányzati Ügyfélszolgálati Iroda teljes bebútorozása

Két munkahelyet alakítottunk ki, íróasztallal és zárható fiókos konténerrel valamint egyéb kiegészítő irattároló szekrényekkel. Az ügyfélteret egy hosszú pulttal választottuk a hivatali résztől. A várokozók részére helyet kapott egy ergonomikus kialakítású pad, közepén egy virágkaspóval továbbá két köríves asztal is. Az ízlésesen kialakított radiátor takarás funkciót is kapott, tetőlapja írópultként funkcionál. Anyagválasztásnál fontos volt az ár és a tartósság, ezért laminált bútorlapból dolgoztunk, az élek pedig két milliméter vastag ABS-t kaptak.

További munkáink »